Tiskarna Eurograf d.o.o.

Eurograf d.o.o. je grafično podjetje, ki se že več kot trideset let uspešno uveljavlja na področju tiskanih medijev. Fleksibilnost in inovativnost, stalno izobraževanje in usposabljanje zaposlenih, nenehno uvajanje sprememb in prilagajanje potrebam kupcev ter nenehna vlaganja v nove tehnologije, so smernice, ki vodijo podjetje k doseganju visoke kakovosti proizvodov in storitev.

Za kvaliteten odtis je bistvenega pomena dobra priprava vašega designa. Na primer slikovni materiali morajo biti v ločljivosti 300dpi, uporabite Type1 pisave, CMYK in Pantone barve,…

 

Tiskarske storitve

V tiskarni vam  poleg različnih tiskovin (prospekti, vizitke, dopisi, plakati, katalogi…) nudimo tudi knjigoveške storitve (kot so vezava knjig, uradnih listov, diplomskih ter magistrskih nalog) in druge napredne storitve (broširanje, plastifikacija, parcialno lakiranje, izrez …). Zahtevnejše tiskovine tiskamo na vrhunskih strojih znamk Heidelberg in Bauer, ki omogočajo odtise do velikosti B1 (1000x700mm).

V Eurografu združujemo v sklenjeno celoto vse ključne člene, potrebne za izvedbo posameznega projekta – grafčno oblikovanje, reprografske storitve, ofset tisk in dodelavo. To je hkrati tista prednost, ki nam omogoča kratke dobavne roke, konkurenčne cene in nadzor nad kakovostjo.

 

Kakovost storitev

Pri izdelavi vaše tiskovine bomo poskrbeli za vrhunsko kvaliteto odtisa, pomagali vam bomo pri izbiri papirja in vam tiskovino pripravili v najkrajšem možnem času. Prepričajte se sami.